8 клас модуль "футбол"

   25 - 29.10.21н.р. 

Техніка безпеки під час занять футболом.

1.   Перед заняттями та змагальними іграми обов'язково ви­конати розминку. При сильному вітрі, зниженій температурі та підвищеній вологості повітря час на проведення розминки необ­хідно збільшити.

2.   Займатись тільки у спортивній формі.

3.   Взуття (бутси або кросівки) підбирати за розміром.

4.   Якщо футболісти виходять на поле у бутсах, обов'язково одягати щитки.

5.   Заняття та ігри проводити тільки на рівному полі. Перед початком занять перевірити поле на наявність предметів, що можуть спричинити травми (каміння, скло, гілки дерев тощо).

6.   До початку занять перевірити стійкість воріт. Не виснути на воротах.

7.   Під час ігор та тренувань не стояти за воротами.

8.   Не використовувати заборонені прийоми гри.

9.   Не перебігати поле під час ігор і тренувань.

ГРАВЦІ

1.     Кількість гравців.
     У матчі беруть участь дві команди, у кожній з яких не більше одинадцяти гравців. Один з гравців повинен бути воротарем. Гру не дозволяється розпочинати або продовжувати, якщо в одній з команд виявиться менше семи гравців.

2.     Кількість замін.
     Офіційні змагання, кількість замін, до максимум п'яти, яку можна використовувати в будь якому матчі офіційних змагань будуть визначати ФІФА. В регламенті змагань повинно бути зазначено наступне: • кількість запасних, яка може бути заявлена, від трьох до, максимум, дванадцяти. • чи може бути використана одна додаткова заміна в тому випадку, якщо матч перейшов до фази додаткового часу (незважаючи на те, чи вичерпала вже, чи ні , команда кількість дозволених замін). В матчах національних збірних «A» можуть бути заявлені максимум дванадцять запасних гравців, з яких для проведення самих замін можна використати максимум шість. В усіх інших матчах дозволяється проводити більшу кількість замін, якщо: • команди досягли домовленості про максимальну кількість арбітр був поінформований про це до початку матчу.

3.     Процедура заміни.
     Прізвища запасних гравців мають бути надані арбітру перед початком матчу. Будь-який запасний гравець, не заявлений до цього часу, не має права брати участь у матчі. Для заміни гравця запасним гравцем, повинні бути виконані такі умови: • арбітр має бути поінформований про намір проведення заміни • гравець, якого замінюють отримує дозвіл арбітра залишити поле для гри, за виключенням випадків, коли він вже знаходився за його межами. Повноваження арбітра поширюються на замінених та запасних гравців незалежно від того, чи беруть вони участь у грі, чи ні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Техніка безпеки під час занять фізичною культурою + тест

Модуль. Легка атлетика, тести.