Добрий день, любі учні. Сьогодні ми з вами познайомимося з відносно молодим, але вже дуже популярним напрямком у спорті - кроссфітом.

Кроссфіт – це кругове тренування (тобто, вправи постійно повторюються), яка полягає у виконанні певного комплексу вправ за мінімальний час.

У перекладі з англійської CrossFit можна трактувати як Cross — перетинати, форсувати або схрещувати, а Fit — фітнес. Тобто форсований або високоінтенсивний фітнес. Якщо доступніше, то Кроссфіт, це система функціональних високоінтенсивних тренувань, в основу якої включені вправи з важкої атлетики, гімнастики, аеробіки, гирьового спорту, стронгменів та інших видів спорту. Система вправ у кросфіт спрямована на збільшення сили та витривалості організму. Комплекси тривають від 15 до 60 хвилин, і включають кілька різноманітних фізичних вправ, у яких задіяні різні групи м'язів. Умовно, ці вправи можна розділити на кардіонавантаження, гімнастичні вправи та работа з вагою. Як і будь-який фітнес, основна мета занять це побудова тіла людини, але на відміну від інших систем тренувань, кроссфіт ставить собі завдання створити різнопланово підготовлених, ідеальних атлетів. Якщо не займатись професійно, то кроссфіт підійде тим, хто хоче схуднути і привести м'язи в тонус, розвинути функціональність, аеробну та силову витривалість.

Пропоную вашій увазі комплекс вправ ,які ви зможете виконати вдома. Вправи виконуємо три рази на тиждень(пн,ср,пт), обов'язково під наглядом дорослих. Бажаю здоров'я.

https://www.youtube.com/watch?v=rPLi1xn6KO0

Дякую за увагу.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Техніка безпеки під час занять фізичною культурою + тест

Модуль. Легка атлетика, тести.